Bounty

by Maria
Bounty

Hjemmelavet Bounty barer.

Her finder du opskriften på de lækreste små bounty barer som er overraskende nemme at lave! De er lavet på kun 3 ingredienser, så det er virkelig dejlig nemt at gå til.

Hvis du er vild med kokos, så prøv også disse kokostoppe med marcipan og lime!

En af ingredienserne er i disse Bounty barer er kondenseret mælk. Måske har hørt om det før? Det er efterhånden blevet meget populært og forhandles i de fleste supermarkeder. Det er en dåse med en lys tykflydende masse – som bl.a. bruges til at lave “dulce leche”. Dulce leche laves ved at koge dåsen i 2½-3 timer. Som derefter bliver til lækker karamel.

Men det skal du ikke her. Dåsen skal nemlig bare åbnes, og den søde kondenseret mælk vendes sammen med kokosmelet.

Det er nok den nemmeste lækre søde sag, du kan lave. Det er virkelig så nemt, og det kan man bestemt ikke smage på resultatet – de er fantastiske!

Bounty barer

Små bountybarer med kokosmel og kondenseret mælk dubbet i chokolade
Forberedelses tid: 40 minutter
Samlet tid: 1 time 20 minutter
20 stykker
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 1 uge på køl

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g.)
  • 220 g kokosmel
  • 250 g mælke chokolade, eller mørk

Fremgangsmåde
 

  • Bland kokosmel og kondenseret mælk godt sammen i en skål.
  • Kom skålen på køl i 30 minutter, så massen kan sætte sig og blive fast.
    Du kan også komme massen i fryseren.
  • Smelt chokoladen evt. i en skål over vandbad.
    Har du styr på temperering af chokolade kan du også gøre det i mikroovnen.
  • Form massen til 20 små barer.
  • Dyp barerne i chokoladen og læg dem på en stykke bagepapir.
    Kom dem i køleskabet til chokoladen har sat sig. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Jeg har lavet de små hjemmelavet bounty barer utrolig mange gange. Ofte som kugler, da det er nemt at trille og vende i chokolade. Men de bliver virkelig også fine som barer.

Du bestemmer selv om de skal formes som det ene eller andet.

Mere inspiration til opskriften.
  • O opskriften er der brugt mælkchokolade men du kan også sagtens bruge en god mørk chokolade eller hvid chokolade til barerne. Det smager nemlig også virkelig lækkert!
  • Hvis du fx har dyppet dine bounty i mørk chokolade kan du med en gaffel dekorere med lys eller hvid chokolade ovenpå. Det ser super fint og indbydende ud. Eller drysse med kokos som jeg har gjort her.
  • Opbevar dem på køl i en bøtte. Så kan de sagtens holde sig længe, hvis I kan holde fingrene fra dem!

Bounty

2 comments

Anne 5. februar 2019 - 17:10

Hvor ser det lækkert ud! Jeg vil afprøve det i morgen, da jeg skal have gæster! 🙂
Men jeg er nysgerrig på hvor længe du vil anslå, at de kan holde sig?

Reply
Maria 6. februar 2019 - 21:56

Hej Anne,
Tak 🙂 Det lyder lækkert. Det vil dine gæster sikkert blive glade for.
De kan mindst holde sig en uge i køleskabet, hvis ikke længere.
Kh. Maria

Reply

Leave a Comment

Opskrift Vurdering