Chiagrød med havregryn og friske bær!
Her får du opskriften på en sød chiagrød med havregryn vanilje. Grøden er blandet med mandelmælk, vaniljekorn og hakket dadel som gør smagen mild og sød. Perfekt til morgenmaden. Det er så nemt at røre ingredienserne sammen og bare stille skålen på køl natten over.
Om morgenen kan du pynte med dine yndlings bær, granola eller hvad du har lyst til at komme på toppen!
Denne chiagrød med havregryn kan også sagtens spises som et lille mellemmåltid. Både når du kommer hjem om eftermiddagen eller til at have med på farten.
Er du ikke til dadler, så kan du sagtens undvære dem evt. strø med lidt sukker eller helt undvære. Personligt kan jeg godt lide at grøden får en smule sødme og da jeg til tider gerne vil undgår raffineret sukker i opskrifterne, så er dadler et fantastisk naturligt alternativ.
Chiagrød med havregryn
printingredienser
- 2 dl. mandelmælk
- 2 spsk. chiagrød
- ½ dl. havregryn
- ½ tsk. vaniljekorn
- 1-2 friske dadler, finthakket
- 1 nip salt
- Friske bær og evt. kokosflager
Sådan gør du:
- Kom chiafrø, havregryn, mandelmælk, dadler og vaniljepulver i en skål
- Rør det godt sammen, så frøene ikke klumper i væsken og stil skålen på køl natten over
- Om morgenen kommes chiagrøden i et glas eller to mindre og pyntes med friske bær. Velbekomme!
Mndelmælken kan sagtens udskiftes med en anden plantebaseret mælk eller almindelig mælk. Jeg synes at mendelmælk smager super godt og derfor bruger jeg det!
Er du på udkig efter flere grød opskrifter så kan du se lige her! Eller måske du mangler inspiration til andre morgenmads opskrifter.