Cremet iskaffe

by Maria
Cremet iskaffe

Lækker cremet iskaffe.

Her får du en lækker cremet iskaffe opskrift med nescafé. Det er en hurtig iskaffe, som kun tager dig få minutter at lave.

Det er en iskaffe, hvor du blender den, hvilket gør den så cremet. Det er altså en lidt mere cremet udgave end den klassiske iskaffe med isterninger.

Prøv også den ultimative cremet iskaffe: Dalgona iskaffe der også er SÅ lækker og cremet!

Det er et lækkert indslag i sommervarmen, og iskaffe plejer altid at være sommerens store hit. Du kan selvfølgelig også bare drikke den, når lysten til en god skaffe melder sig.

Cremet iskaffe

Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 7 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 4 tsk instant kaffe eller samme mængde espresso
  • ½ dl varmt vand
  • 4 dl mælk
  • 3-4 tsk sirup eller honning kan undlades
  • 10 isterninger

Fremgangsmåde
 

  • Rør instantkaffe ud i vandet og kom det i blenderen.
  • Kom både isterninger, mælk og evt. sukker/sirup i blenderen og blend det godt sammen så mælken bliver cremet.
  • Hæld iskaffen i glassene og server med det samme.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til din cremet iskaffe.
  • Hvis du godt kan lide din iskaffe sød, så kan du fx søde med almindelig sukker, sirup, akaciehonning eller måske et par dråber sødemiddel. Det er helt op til dig. Prøv dig frem, kom hellere lidt for lidt i, smag den til og kom lidt mere i hvis den mangler. Du vil sikkert hurtigt finde ud af, hvad der fungere for dig og huske det til næste gang.
  • Jeg har også lavet en opskrift på en frappe med kaffesmag, som også er et godt bud på en iskaffe.
  • Der findes et hav af måder at lave iskaffe på og måske du har nogle gode fif? Det virker som noget folk altid gerne vil inspireres til. Del endelig så andre kan få glæde af dem!

 

Hurtig iskaffe opskrift med nescafé.

Jeg elsker en lækker iskaffe som denne her, og det er virkelig nemt at lave, for det er lavet med ting, som man oftest alligevel har liggende i skabet.

Hvis du gerne vil kunne lave en hurtig skaffe endnu hurtigere, end opskriften siger, kan du faktisk godt gøre det. Et lille tip er, at du kan fryse kaffe ned som isterninger i stedet for blot at lave almindelige isterninger.

På den måde sparer du det første trin af opskriften, og så kan du bare smide alle tingene i blenderen og blende.

Jeg ved selv, at det er lidt hurtigere at gøre det sådan, og specielt om sommeren ryger de kaffeisterninger hurtigt!

Leave a Comment

Opskrift Vurdering