Fyldte Portobello svampe

by Maria
Fyldte Portobello svampe

Fyldte Portobello svampe med hytteost

Disse fyldte portobello svampe er fyldt med revet ost, hytteost og persille. De er super nemme at lave og smager rigtig skønt.

Hvis de laves som tilbehør til en hovedret, anbefales en til hver. Laves de derimod som hovedelementet til aftensmaden, måske med en lækker salat ved siden af, så regn gerne med mindst to til hver.

Server dem eventuelt til små smagfulde bøffer.

Selve forberedelserne er minimale. Det tager max. 5 minutter, og så er der kun tiden i ovnen tilbage.

Fyldte portobellosvampe

Svampe fyldt med ost og krydderier.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 35 minutter
4 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Nydes med det samme

Ingredienser

  • 4 store portobello svampe
  • 4 spsk hytteost 5%
  • 1 håndfuld revet ost
  • ½ tsk Dijon sennep
  • 1 spsk persille hakket
  • 1 knsp salt og lidt friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  • Den midterste "stilk" på svampene skæres fri så der er plads til ostefyldet.
  • Ovnen tændes på 200 grader (varmluft).
  • Hytteost, sennep, halvdelen af den revet ost, persille, salt og peber røres sammen i en skål.
  • Svampene kommes på en bageplade, (hullet skal vende op), med bagepapir eller i et ovnfast fad.
  • Blandingen kommes i hullet på svampene og det sidste revet ost drysses på toppen.
  • De bages i ovnen i ca. 25 min.
  • Når osten bliver gylden, er de klar til at blive taget ud.
  • Svampene slipper lidt væske i ovnen, men det betyder ingenting. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Den her ret er et super alternativ til det, som man almindelig vis serverer til hovedret. Normalt vil der blive serveret en form for kød, kylling eller fisk.

Der findes heldigvis vegetariske alternativer, og de her fyldte portobellosvampe er en af dem. De smager skønt med noget salat til. Der kan jeg heldigvis hjælpe dig, da jeg har mange forskellige opskrifter på salater på min blog.

Mere inspiration til opskriften.

Leave a Comment

Opskrift Vurdering