NEM køleskabsgrød med æble og kanel!
Her får du opskriften på den lækreste køleskabsgrød med æble og kanel. En perfekt efterårs morgenmad som er utrolig nem at lave. Alle ingredienserne blandes sammen om aftenen. Om morgen skal du kun vende revet æble i, og så er din køleskabsgrød med æble og kanal klar til at blive spist!
Det er også en perfekt morgenmad at snuppe med på farten. Opskriften er beregnet til to portioner, så har du evt. morgenmad til to dage. Den kolde grød kan sagtens holde sig i køleskabt.
Du kan evt. toppe den kolde grød med hjemmelavet granola med kanel og frisk frugt. Eller hvad du nu lige har i hjemmet. Prøv den – det vil du helt sikkert ikke fortryde!
Du kan finde flere opskrifter på grød lige her!
Køleskabsgrød med æble og kanel
printingredienser
- 1 dl. havregryn
- 2½ dl. mandelmælk
- 2 spsk. chiafrø
- ½ tsk. vaniljekorn
- ½ tsk. kanel
- Evt. en dadel, hakket i små tern
- OM MORGENEN:
- ½ revet æble (et helt æble til to dage)
Sådan gør du:
- Rør chiafrøene ud i mandelmælken. Rør det grundigt rundt nogle gange med nogle minutters mellemrum, så chiafrøene bliver ordentligt fordelt i væsken og ikke klumper
- Bland de resterende ingredienser i, på nær æblet
- Stil blandingen på køl natten over
- Om morgenen tages halvdelen af portionen op i en skål, det halve æble rives og blandes i grøden
- På toppen kan du komme granola og frisk frugt. Velbekomme
Jeg elsker smagen af æble og kanel – så det her er den perfekte kolde grød, efter min mening! Personligt synes jeg, at portionen er stor nok til, at den kan deles i to. Det kan du jo vurderer når du har lavet den og ellers er det simpelt lige at tage en halv gang mere i.
Jeg har også før spist grøden som et mellemmåltid. Den er perfekt til de dage, hvor eftermiddagssulten er ekstra stor!