Home Om madogkaerlighed

Om madogkaerlighed

Om madogkaerlighed

Velkommen til MadogKaerlighed.

Mit ønske er, at MadogKaerlighed er et hyggeligt sted at være. Et sted hvor vi alle har mulighed for, at trække stikket for en stund, læse et indlæg om livets finurligheder eller gå på på opdagelse i inspirerende billeder og opskrifter. Både de sunde, de nemme og de retter som tager lidt længere tid at lave. Om det er for et enkelt blogindlæg eller mad opskrifter, så er der plads til alle.

Jeg er altid åben for en god debat. I må hjertens gerne dele jeres tanker og idéer med mig – og efterlad meget gerne en kommentar! Det vigtigste er, at Madogkaerlighed er et hyggeligt sted at være, med en god tone.

Min blog er skrevet med ærlighed, en vis portion humor og så lidt mere ærlighed. Der skal brede sig fornemmelse af, at du og jeg og alle andre, kan være dem vi er.

Måske du har tid til, at snuppe en kop kaffe og gå på opdagelse i mine opskriftsamlinger.

Velkommen til og tak for at du læser med!

Om mig – Maria

Jeg hedder Maria og det er mig der er kvinden bag MadogKaerlighed. Et univers der kom til verden i foråret 2016. En blog som udvikler sig i hastige skridt. Mange søde læsere lægger hver dag vejen forbi. Mange tager også opskrifterne til sig og er med til at gøre MadogKaerlighed, til et dejligt sted at være.

Jeg er mor til Josefine på 8 år. Vi bor i vores lille hyggelige lejlighed på Amager. Jeg elsker at være i mit køkken og gerne eksperimentere med nye retter. Min mad skal være nem at lave, smage skønt og gerne være sund!

I foråret 2009 startede jeg på en livsstils højskole, som skulle blive det, der ændrede mit liv. Jeg tog et valg om, at ændre mine usunde vaner og det der var begyndelsen til en meget stor overvægt.

Derfor bære Madogkaerlighed også præg af mange sunde og lækre måltider, som jeg også selv sætter stor pris på. I dag er jeg meget mere bevidst om hvad jeg spiser og jeg bruger min “sunde fornuft”. Mad er min passion og den vil jeg rigtig gerne dele med dig!

Annoncering / samarbejde

Madogkaerlighed laver samarbejdsaftaler med virksomheder og produkter.

Jeg vælger at gøre det, i det omfang som jeg mener er relevant for bloggens læsere og rammer.

Jeg skiver blogindlæg om produkter som jeg personligt kan stå indefor, om det er et sponsoreret eller ej.  Det skal give mening og være et troværdig budskab for både mine læsere og Madogkaerlighed.

Alle aftaler skrives tydeligt i et indlæg, så der aldrig vil herske nogen tvivl om dette.

Er du som virksomhed interesseret i et samarbejde så skriv til: maria@madogkaerlighed.dk

Tal januar 2019:

49.000 unikke læsere på bloggen pr. måned og 24700 følgere på Instagram

Ugentlig nyhedsbrev med 1705 subscribers

Efterlad en kommentar