Sidecar

by Maria
Sidecar

Sidecar – en klassisk cocktail!

Sponsoreret indlæg!

En lækker drink med cognac, contreau, citronsaft og isterninger.

Jeg har før delt opskriften på en klassisk Cosmopolitan.

En lækker og frisk cocktail med god citrus smag.

Den er utrolig nem at lave og så er det også en “let” cocktail at drikke – jeg vil mene at de fleste vil kunne lide en Sidecar!

Sidecar

En frisk drink med cognac.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
2 cocktails
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Nydes med det samme

Ingredienser

  • 6 cl Remy Martin Cognac
  • 6 cl Cointreau
  • 6 cl friskpresset citronsaft svarer til en hel
  • Isterninger

Fremgangsmåde
 

  • Find to cocktailglas frem og fyld dem med is så de afkøles.
  • Citronsaften presses.
  • Kom et par håndfylde is i en shaker og hæld alle 3 ingredienser deri.
  • Kom shaker "låget" på og ryst blandingen sammen i et minuts tid.
  • Tag isterningerne ud af glassene og hæld blandingen i de to glas - brug en lille sigte, så du ikke får isterninger mm. i glassene.
  • Server dem evt. med et lille stykke snoet appelsin skal - det pynter rigtig fint og det giver faktisk en god smag i din cocktail.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Det er noget nyt, at jeg har bevæget mig ind på. For jeg har aldrig været særlig god til, at lave lækre cocktails. Eller måske er det fordi, at jeg bare aldrig har gjort det. Men jeg har fundet en helt ny interesse – for det er virkelig hyggeligt og lækkert, at servere en god cocktail for gæsterne!

Det menes at Sidecar drinken blev opfundet i Frankrig i 1920´erne. Den klassiske cocktail som vi ser den her, med samme opskrift, blev offentliggjort i 1922 i London! Det er lidt sjovt, at der findes cocktails med historier der går så langt tilbage!

Opskriften du får her er som sagt den helt klassiske Sidecar. Hvis du er til meget søde drikke, kan du tilsætte lidt sukkervand. Men prøv den lige først som den er! Du vil sikkert blive positivt overrasket.

Mere inspiration til opskriften.
  • Som noget mindre klassisk dypper nogen deres kant på glasset i sukker – det gør bl.a. at din smag i drinken bliver mere sød men det ændrer også oplevelsen lidt. Vil du teste lidt, kan du jo prøve at lave en med og en uden.

Leave a Comment

Opskrift Vurdering