Chiagrød med mango

by Maria
Chiagrød med mango

Chiagrød med mango og kokosmælk.

Her får du opskriften på en rigtig lækker chiagrød med mango. Prøv den til din morgenmad, den er mættende, let sød og er en perfekt start på dagen.

Er du vild med chiagrød? Så skal du også prøve en lækker chiagrød med kokosmælk.

Bliver det for sødt om morgenen så prøv den senere på dagen, som en eftermiddags snack eller en sundere dessert til aften.

Denne udgave får en skøn cremet smag og konsistens da den er lavet på kokosmælk og derefter vendt med lidt græsk yoghurt og blendet mango.

Chiagrød med mango

En lækker chiagrød med blendet mango.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 8 timer 10 minutter
1 portion
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2 dage

Ingredienser

  • 1 spsk chiafrø
  • 1 dl kokosmælk
  • 2 spsk græsk yoghurt/skyr
  • 100 g mango
  • Topping efter eget valg granola/mysli/frisk frugt mm.

Fremgangsmåde
 

  • Rør chiafrøene ud i kokosmælken med en gaffel.
  • Stil skålen med låg i køleskabet natten over.
  • Dagen efter blendes yoghurt og mangotern. Og vendes i chiagrøden.
  • Kom chiagrøden i en glas (eller en bøtte hvis du skal have den med på farten) og top med granola eller hvad du har lyst til. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
    • Du kan både bug fed kokosmælk og en light udgave!
    • Er du ikke så vild med kokosmælk kan du også sagtens anvende mandelmælk, havremælk eller komælk. alt efter hvad du vælger vil smagen selvfølgelig variere lidt. Men smag til nå det hele er rørt sammen, så kan du vurdere om det chiagrøden mangler noget!
    • Jeg er blevet ret glad for chiagrød – det er lækkert og nemt. Du kan skrive chiagrød i søgefeltet og så vil flere forskellige opskrifter komme frem.

 

Her kan du få flere forskellige chiagrød opskrifter.

Jeg er vild med chiagrød, og derfor kan du finde en masse lækre opskrifter på chiagrød her på min side. Her er et lille udpluk af dem.

Chiagrød med mango

Chiagrød med skyr

Du kan både bruge mango som er optøet fra frost og frisk mango. Den fra frost er bare ekstra nemt, og det smager stadig rigtig dejligt. Vi har meget ofte en pose med mangotern i fryseren.

Prøv evt. at lave en større portion, så har du til flere dage. Chiagrøden kan sagtens holde sig nogle 2-3 dage på køl. Det er en god to-go morgenmad for dem som har det behov i hverdagen. Man kan efterhånden få mange fine bøtter til at snuppe med på farten.

4 comments

Nete Larsen 14. juli 2018 - 18:20

Ser rigtig dejligt ud bruger du light kokosmælk, kan man evt bruge andet mælk så som mandel, ris eller soya? Eller måske alm minimælk?

Reply
Maria 18. juli 2018 - 10:11

Hej Nete,
Tusind tak!
Nogle gange bruger jeg light og andre gange den fede. Der er selvfølgelig forskel i smag og konsistens.
Jeg har kun prøvet med mandelmælk og det fungerer fint, så jeg tænker at de andre plantemælk også vil kunne bruges!
Almindelig mælk har jeg ikke haft den store succes med.
Kh. Maria

Reply
Jeanette 20. marts 2019 - 21:31

Skal man bruge alt i kokosmælken? Tænker på det i toppen som er ret tykt

Reply
Maria 21. marts 2019 - 6:41

Hej Jeanette,
Ja det skal man.
Du skal bare sørge for at få rørt godt rundt i kokosmælken inden det blandes det med frøene.
Kh. Maria

Reply

Leave a Comment

Opskrift Vurdering