Home Salater, grønt og tilbehør Grillede majskolber

Grillede majskolber

by Maria
Grillede majskolber

Grillede majskolber mexi style!

Lækre grillede majskolber toppet med en masse lækkerier – som får dine smagsløg en lille tur i det mexicanske køkken!

En majskolbe behøves jo slet ikke “kun” at være med smør og salt. Ikke at undervurdere det, for det smager også utrolig lækkert! Men grillede majskolber som er toppet med et lækkert udvalg af forskellige smage, er virkelig en luksus udgave af den velkendte majskolbe!

Hvis du nu ikke ejer en grill – så prøv at give dem en tur på grillpanden, det er selvfølgelig ikke det samme men jeg garanterer dig, at de stadig smager hammer godt alligevel!

Grillede majskolber

Grillede majskolber

Grillede majskolber mexi style! Lækre grillede majskolber toppet med en masse lækkerier – som får dine smagsløg en lille tur i det mexicanske køkken! En majskolbe behøves jo slet ikke “kun” at være med smør og salt. Ikke at undervurdere… Salater, grønt og tilbehør Grillede majskolber European print
portioner: 2 personer forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 2 majskolber
  • 2-3 spsk. olie eller smør
  • 50 g. revet ost (den du kan lide - det kan både være en mild eller mere kraftig smag)
  • 1 håndfuld friske koriander, hakket
  • 1 håndfuld persille, hakket
  • ½ chili finthakket
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • Syltede rødløg
  • Flagesalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

  • Kom majskolberne i kogende vand i 10 minutter
  • Imens gøres toppingen klar
  • Hæld vandet fra og sørg for at de er godt dryppede af
  • Kom derefter dine majskolber på din brandvarme grill og pensel undervejs med enten smør eller olie
  • De grilles i ca. 10 minutter, så de får lidt lysebrune afmærkninger og lidt af den gode smag fra grillen
  • Tag majkolberne af grillen, drys revet ost på og derefter resten af ingredienserne. VELBEKOMME!

Jeg kom lidt syltede rødløg på, det er jeg ret vild med! Du kan sagtens undvære eller komme lidt finthakket rødløg på!

Majskolber er en rigtig sommerspise og noget vi ELSKER herhjemme! De fleste børn er sikkert vild med den velkendre udgave, med lidt smør og drysset med salt. Mums!

Så hvis du er i gang med dem til ungerne så kan du jo lave en omgang af de grillede majskolber til de voksne! Eller måske bare lave lidt “børnevenlig” topping!

Husk at drysse osten på imens de stadig er varme – så smelter osten og det er bare så lækkert!

Leave a Comment