“Hjemmelavet” nachos med guacamole

by Maria
Nachos

“Hjemmelavet” nachos på en lidt sundere måde!

ÅÅhhh en gang nachos og godt med dip er altså bare lækkert! En god søndags snack eller måske til weekend gæsterne.

"Hjemmelavet" nachos med guacamole

En skøn forret eller snack.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
2 personer
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

  • 3-4 madpandekager
  • En sjat olie
  • 2 tsk salt

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 170 grader (varmluft).
  • Skær madpandekagerne ud i mindre stykker.
  • Vil du gerne have dem lidt trekantet så del madpandekagen ligesom du skære en lagkage ud og del den yderligere i mindre stykker.
  • Fordel alle stykkerne på en bageplade (eller 2) med bagepapir og dryp lidt olie ud på og drys med salt.
  • Bag dem i ovnen i ca. 10-15 minutter.
  • Hold godt øje så de ikke får for meget.
  • De skal helst ikke blive "over"sprøde.
  • Server med din yndlings dip, guacamole og cremefraiche. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Den her udgave er lidt sundere, da det ikke er chips du skal bruge men i stedet en pakke madpandekager og gerne fuldkorns udgaven (den er jeg selv vild med.

Det er ret nemt! Du skære bare dine madpandekager ud i mindre stykker og bager dem i ovnen til de er sprøde. For mig betyder det slet ikke noget, at det ikke er “rigtige” nachos, bare der er godt med Guacamole, salsa og andet dip!

Har du en eller 2 madpandekager tilbage fra aftensmaden, så kan du jo starte med at prøve dem! Vi har altid et par stykker tilbage, som vi aldrig helt får brugt – og det er jo fjollet..

God fornøjelse!

 

Leave a Comment

Opskrift Vurdering