Home Livsstil Jeg har fået nyt arbejde

Jeg har fået nyt arbejde

by Maria
Jeg har fået nyt arbejde

Jep nu blev det nu – jeg har fået nyt arbejde!

NU er det vidst blevet på tide, at jeg deler med jer, at jeg har fået nyt arbejde! Dem af jer der følger med på min Instagram profil har sikkert lagt mærke til, at jeg har talt om mit nye arbejde.

På det seneste har arbejdet taget utrolig meget af min tid, tid som der er gået fra bloggen. Men sådan er det bare indimellem! Det er nu ikke meningen, at det skal være sådan fremadrettet, for jeg elsker min blog og det frirum jeg har! At jeg kan dele en masse af mine sager med jer. Selvfølgelig meget opskrifter men også det der nu rør sig i mit liv, af stort og småt.

Men hver ting til sin tid, det allervigtigste for mig har været, at få dagene til “at hænge sammen”. For efter en lang periode uden arbejde, så kræver det virkelig energi og mange kræfter, at komme helt op i gear igen og få det hele til at spille!

MEN lige nu handler det så om mit arbejde – for jeg ved at der er flere, som har været nysgerrige på at vide, hvad det nu er jeg går og laver….

Jeg har en god veninde, som en dag ringede til mig og spurgte om jeg ville være med til, at “starte” en café op! Hun havde fået nyt arbejde og stod/står for driften af flere restauranter. Og så stod der den kaffebar – inde i byen i en af Københavns hyggelige gader – bygget, klargjort og ventede på, at nogen skulle drive den til daglig! Det var så der hun ringede til mig.

Hun spurgte om jeg havde lyst til at være med til, at prøve og starte sådan noget op, med et helt blankt menukort!

Jeg har længe snakket om, at det kunne være fedt at få mit eget. Mit eget lille sted! Her fik jeg så (lidt) den mulighed, i og med, at de egentlig ikke havde nogle krav til hvordan den daglige gang blev.

Det har jeg så valgt at takke ja til – at tage udfordringen op – og håbe på, at det mad jeg laver, vil blive spist og at vi forhåbentlig får gæster.

Alle billederne er fra kaffebaren og lavet af mig!

Jeg har fået nyt arbejde

Jeg har fået nyt arbejde

Jeg har været lidt påpasselig med at “offentliggøre” min nye rolle i den hyggelige lille kaffebar.

FOR…..

…”hvad nu hvis jeg ikke var god nok”!

….”hvad nu hvis der kom nogen af jer og besøgte mig”! Eller…”hvad nu hvis vi fik travlt og jeg ikke kunne følge med”!

Men alle de tanker kan man aldrig bruge til en S… ! Og jeg har besluttet mig for, at jeg kun kan tage det som det kommer! Det vigtigste for mig lige nu er, at jeg er glad! Det gør mig glad at gå på arbejde, jeg er glad når jeg kommer hjem! Og jeg er i det hele taget glad for, at have et arbejde og kombinere det med noget, som jeg rigtig godt kan lide!

Vi har nu haft åbent i en lille måned og der kommer stille og roligt flere og flere gæster. Menukortet bliver rettet til og alt er stadig i den første fase! Det er ret spændende – jeg lytter til gæsterne, hvad vi kan gøre bedre og hvilket der er godt!

Utrolig mange roser maden – den er simpel men frisk og lækker – og jeg bliver simpelthen så glad og lettet hver gang, at der er en der siger pænt tak for mad, det smagte dejligt!

Jeg har fået nyt arbejde

Jeg har fået nyt arbejde

8 comments

Rikke 31. juli 2017 - 21:19

Tillykke med jobbet Ser rigtig lækkert ud som al din mad jo gør.
Vil helt klart komme forbi når jeg engang kommer til København.

Reply
Maria 3. august 2017 - 11:27

Hej Rikke,

Tusind tak for dine søde ord, det er simpelthen så dejligt at høre.
Du skal være så velkommen! 🙂 Det vil jeg glæde mig til.

– Maria

Reply
Anonym 31. juli 2017 - 21:58

Ser virkelig lækkert ud, må hellere komme til Kbh og besøge cafeen

Reply
Maria 3. august 2017 - 11:26

Tusind tak! Kom endelig til København og smag på lækkerierne. 🙂

– Maria

Reply
Rikke Linnet 1. august 2017 - 7:43

Kæmpe tillykke ❤️ Mette og jeg glæder os rigtig meget til at komme og spise dit lækre mad, som vi har haft æren af en gang til Renés 40 års fødselsdag og vi laver rigtig meget af din mad selv fra blokken ❤️ Så mega lækkert…. Vi ses helt sikkert snart ✌️

Reply
Maria 3. august 2017 - 11:30

Hej Rikke,

Ej hvor er det dejligt at høre. Det gør mig bare så glad, at i kan bruge opskrifterne, som jeg deler herinde!
Kom endelig forbi når I kommer til København – det vil være hyggeligt!
Og også tusind tak for jeres store ros, da jeg lavede mad til fødselsdagen, det gjorde mig rigtig glad.
Ha´ en skøn dag!

– Maria

Reply
Tanja 2. august 2017 - 7:34

Tillykke med jobbet 🙂 Følger med på din instagram og det lyder som et alletiders job til dig. Og maden ser lækker ud!

Reply
Maria 3. august 2017 - 11:25

Hej Tanja,

Tusind tak! Hvor er det hyggeligt at du følger med derinde!
Ja jeg har fået rig mulighed for at udfolde mig med det der interesserer mig. Tak for de søde ord!

– Maria

Reply

Leave a Comment