Min nye kogebog!
NUUUUUU er det endelig officielt min kogebog er udgivet d. 8/11 og du kan bestille den på min webshop her.
Det er altså helt vildt at jeg har lavet en kogebog. Det er kæmpe stort og en DRØM som er blevet opfyldt!
Kender du det….
At du har købt en stor pose med grønkål, et blomkålshoved eller noget helt tredje, fordi der står i en opskrift, at du skal bruge 100 gram. Men hvad gør du så lige med resten? Rigtig mange oplever, at den grøntsag ender med at ligge i køleskabet, indtil den så ryger i skraldespanden. Nok mest fordi, at vi ikke ved hvad vi skal bruge den til. Og det er jo synd!
Bogen er bygget op omkring udvalgte råvarer, og hvordan man kan variere brugen af dem i både det salte og søde køkken; Blomkål, grønkål, gulerødder, jordbær, kartofler, rabarber, rødbeder, spidskål, spinat, squash og æbler.
Derfor vil du finde rigeligt med inspiration til brug af den samme råvare i flere opskrifter. Fx får du 5 opskrifter hvor der indgår rødbede osv.
Det handler om at begrænse sit madspild og respekten for den mad vi køber. Men det handler også meget om, at vi kan spare en del penge i madbudgettet – hvis vi bruger vores mad op.
Alle opskrifter er nemme at gå til i en travl hverdag – det handler om at gøre det simpelt og indbydende – med udgangspunkt i gode råvarer, som er i sæson i Danmark.
Hjemmelavet mad er og vil altid være det skønneste!
Madpakke inspiration.
Derudover vil du få inspiration til hvordan du kan bruge dine “rester” fra aftensmaden til dine madpakker. Eller måske skal du sørge for at lave ekstra om aftenen. Så du netop kan lave madpakker ud fra samme råvare. Det er både nemt og tidsbesparende!
Køleskabs inspiration.
I kogebogen giver jeg dig også inspiration til hvordan du kan skyde ugen godt igang med lidt klargøring af køleskabet og opbevarering af maden.
Du får også inspiration til at lave en ugentlig madplan – måske kan lidt planlægning give mere overskud i hverdagen og mere nem hjemmelavet hverdagsmad.
Du får 94 opskrifter.
Deriblandt toppings, knas og dressinger. Den slags som altid er lækkert til god salat.
Det skal ikke være besværligt at lave mad…
Det er sådan at hele mit madunivers startede og det er også med den tanke at bogen er blevet til. Det er simpel mad til en hverdag, hvor vi stadig gerne vil lave mad selv med uden at det tager alt for meget tid at være i køkkenet.
Jeg holder meget af at bruge min mad op – fordi jeg synes at alt andet er fuldstændig spild af penge og fordi det er tåbeligt at smide mad ud. Men hvis vi ikke ved hvad vi skal bruge råvarerne til, ja så er det jo i skraldespanden at det ender.
Lige præcis den udfordring den håber jeg, at jeg kunne give lidt inspiration til.
Madlavning må MEGET gerne være hjemmelavet men det må også MEGET gerne være nemt, varieret og nærende. For både store og små. BESTIL BOGEN LIGE HER!
Bogen er lavet i samarbejde med fotograf Maria Tegner.