Madplan uge 16
Så er madplan uge 16 lavet klar. Som mange af de andre madplaner er der tænkt på at variere ugens mad. Med både vegetardag, at genbruge det vi laver og at maden ikke kræver flere timer i køkkenet – hver dag.
Flere af retterne kan med fordel gemmes til dagen efter og bruges til frokost. Nogle gange laver jeg altså også ekstra mad så der netop kan gemmes til den næste dags frokost.
Det gør hverdagen så meget nemmere når der er forberedt lidt til ugens løb.
Madplan uge 16
Mandag: Kartoffellasagne med grønkåls couscous salat
Tirsdag: Resterne af kartoffellasagnen med kyllinglår med citron og timian
Onsdag: Frikadeller med kartoffelsalat og agurkesalat
Torsdag: Æggekage med bacon og ristet rugbrød til
Fredag: Skinke tærte med champignon og en let salat til
Lørdag: Pasta med flødeost og bacon
Søndag: Alt godt fra køleskabet. Vi spiser det vi har tilbage fra ugens løb.
Vil du have inspiration til at komme igang med en madplan, så giver jeg et par fif lige her!