Madplan uge 25

by Maria
Madplan uge 25

Madplan uge 25.

Så er madplan uge 25 klar. Dere r både fisk, en vegetardag, en kyllingeburger og ret med rød karry og ris på menuen.

Mørbrad bøffer i rød karry bliver lavet til to dage. Det kan nemlig sagtens gemmes og så er det lidt nemmere i hverdagen at lave mad til to dage. I hvert fald i ny og næ. Lav for eksempel noget andet tilbehør til, så får man ikke følelsen af at man spiser heeeelt det samme.

Madplan uge 25.

Mandag: Karrykål med oksekød.

Tirsdag: Mørbradbøffer i rød karry med ris til. (Lav til to dage).

Onsdag: Spis resterne af mørbradbøffer i rød karry og damp evt. broccoli til.

Torsdag: Bagt laks med nye kartofler og denne pestocreme til. Server evt. en nem salat til.

Fredag: Spinatvafler med hummus og Halloumi. Det kan også spises i fladbrød i stedet for på spinatvafler.

Lørdag: Sprød kyllingeburger med små ovnbagte kartofler og denne chilimayo til dip.

Søndag: “Alt godt fra køleskabet”. Vi spiser de rester som der er og gør klar til en ny uge!

Når du genbruger maden så sparer du dig selv for at lave en helt ny ret hver dag. Det frigiver også både tid og sparer dig nogle penge i madbudgettet.

Tager du mad med på arbejde, eller måske arbejder hjemmefra så kan flere af  retterne sagtens genbruges til frokosten dagen efter. Husk at lave noget ekstra, så der er til flere portioner!

I ønskes en dejlig uge!

Leave a Comment