Home Madplaner Madplan uge 40

Madplan uge 40

by Maria
Madplan uge 40

Madplan uge 40

Så er madplan uge 40 klar.

En madplan som i denne uge både indeholder kød og vegetardag. Denne uges madplan er der fokus på at bruge maden igen. Fx er der en hokkaidosalat den ene dag, hvor resten af hokkiadoen bruges til en mos en anden dag.

Derudover serveres der papirkagryde to dage og ligeledes bliver dellerne også serveret til to måltider.

Den slags er bare en rigtig god idé i hverdagen. Fordi det er nemt. Det sparer dig også tid i køkkenet og penge i madbudgettet.

Madplan uge 40

Mandag: Grønne kyllingefrikadeller med ovnbagte kartofler og hokkaido salat.

Tirsdag: Resterne af dellerne fra om onsdagen og en nem pastasalat. (Resten af pastasalaten kommes med i madpakken).

Onsdag: Rispapirsruller med kylling og grønt.

Tordag: Paprikagryde med ris og dampet broccoli til. (Lav rigeligt gryderet så der er til to dage)

Fredag: Paprikagryde (fordi sådan en smager allerbedst på 2. dagen) med ris og grønt til.

Lørdag: Falafler med hokkaidomos og spinatvafler. Med snittet salat til.

Søndag: “Alt godt fra køleskabet”.

Om du kan finde inspiration i en af ugens retter eller ønsker at gå efter hele madplanen er jo helt op til dig. Jeg håber bare at kunne give lidt inspiration til ugens madlavning.

Mit ønske til madplanerne er, at gøre hverdagsmaden nemmere og ofte af den sundere slags.

Det gær jeg ved at lave mad hvor der er tænkt grøntsager ind i. Nogle gange i selve retten og andre gange som supplement fx ved en let salat ved siden af eller lidt dampede grøntsager.

Ofte vil du opleve at flere af råvarerne går igen – ligesom i denne uge. Nogle dage er det for at spare lidt tid i køkkenet og andre gange er det for at bruge fx  et blomkålshoved op. Det er ikke noget værre end at smide mad ud når de nu kan bruges i andre retter.

Leave a Comment