Madplan uge 41

by Maria
Madplan uge 41

Madplan uge 41

Så skal en ny uge skydes i gang og derfor skal der også en ny madplan til. Det kan sagtens kræve lidt overskud at lave en madplan – men det giver også overskud når den er lavet.

Som mange gange før, så går flere elemeter eller retter igen. Når madplanen laves bliver der tænkt lidt over genbrug, madspild og at spare lidt penge ved at bruge sine råvarer op.

Derfor er der fx boller i karry to dage osv.

Skulle du få lyst til at skrive dine madplaner ned og få et overblik over indkøbslisten, så har jeg lavet nogle GRATIS skabeloner som du kan hente lige her og printe ud!

Madplan uge 41

Mandag: Boller i karry med ris og dampet broccoli til.

Tirsdag: Vi spiser resterne af boller i karry og laver ovnbagte rodfrugter til (lav ekstra rodfrugter til om onsdagen).

Onsdag: Fiskedeller med gulerod og en lækker rodfrugtesalat.

Torsdag: Mørbradgryde med kartoffelmos.

Fredag: Mørbradgryde (fordi sådan en smager allerbedst på 2. dagen) med ris og grønt til.

Lørdag: Cremet pasta med asparges.

Søndag: “Alt godt fra køleskabet”.

De uger hvor jeg ikke kan overskue så meget, er faktisk også de uger hvor jeg har allermest brug for en madplan. Det gør jo bare hele aftensmadsdelen i hverdagene meget nemmere. Fordi jeg netop ikke skal tænke så meget over det men “bare” lave maden.

Josefine har været lidt med indeover maden i denne uge. Hun savnede gryderet, ris og boller i karry. Nogle af de  mere klassiske aften måltider – det er også fint med mig!

Det er skønt når hun har en mening – fordi så ved jeg at chancen for at det bliver taget godt imod eller at hun får lyst til at gå med i køkkenet, er større.

Du kan se de andre madplaner lige her.

Leave a Comment