Madplan uge 42

by Maria
Madplan uge 42

Madplan uge 42.

Så er næste uges madplan uge 42 klar. Måske er du en af de heldige som har efterårsferie – og måske er det netop sådan uge, at en madplan ikke bliver brugt. En uge hvor der er tid til at tage tingene lidt som de kommer.

Vi holder efterårsferie (jeg skal dog arbejde lidt) men alligevel synes jeg det er skønt, at have planlagt maden en smule.

Nogle af dagene går maden lidt igen. Det gør jeg for nemhedens skyld, jeg sparer tid og sikkert også lidt penge. Måske der så sniger sig lidt tid til hjemmebag ind i planerne. Det er jo efterårsferie, ikke!

Jeg har overvejet at bage dette snoet kanelbrød. Det er simpelthen så lækkert og snasket.

Jeg laver fortsat en madplan der rækker til de 6 dage og søndagen er meget ofte en “alt godt fra køleskabet dag”. Og så forsøger jeg at lave og foreslå retter som er til, at gå til for alle.

 Madplan uge 42

Mandag: Karrygryde med kikærter og kartofler. Med ris til.

Tirsdag: Kartoffel porresuppe med sprøde croutoner.

Onsdag: Hjemmebagt pitabrød med tun og salat. Lav ekstra pitabrød og gem dem til torsdag.

Tordag: Pita pizza og bønnefritter.

Fredag: Kødboller i cremet tomatsauce med frisk pasta og selvfølgelig rigeligt med høvlet parmesan. Lav evt. en stor portion så der også har til fryseren.

Lørdag: Bagt laks med perlespeltsalat.

Søndag: “Alt godt fra køleskabet”.

HUSK at du nu kan forudbestille min nye kogebog lige her og spare lidt på den vejledende pris. Bogen udkommer d. 30/10-20.

Du kan se de andre madplaner lige her.

Leave a Comment