Home Mit køkken Min blender

Min blender

by Maria
Min blender

Min blender.

Det mest spurgte spørgsmål som jeg modtager er;

Hvor er min blender fra? Hvad er mærket og er den god?

Nu har jeg samlet min anbefaling og min egen personlige mening til blenderen:

Du kan se Wilfa power fuel blenderen i min webshop lige her!

Hvad kan den blende?

Blenderen er god til næsten alt! Jeg bruger den især til at blende smoothies af både frosne og friske grøntsager. Derudover kan den bruges til at blende en “kage-dej” sammen – eksempelvis dejen til disse lækre mini banan brød.

Jeg bruger næsten min blender hver dag. Den kan langt hen af vejen fungere i stedet for en mini hakker. Hakke nødder i mindre stykker, hakke løg eller krydderurter.

Dog kræver det ofte lidt væske til at få blendet det rundt og her en en minihakker altså lidt bedre til den slags, uden væske i.

Den kan også blende havregryn til mel og blende en suppe sammen. Supper blender jeg nemlig rigtig meget i maskinen. Eksempelvis en denne kartoffel-porresuppe.

Og så kan den også blende isterninger.

Hvordan gør jeg den ren?

Jeg har aldrig haft en opvaskemaskine, hvilket jo altid er nemt. Blenderen kan også sagtens tåle det.

Men det hurtigste og måske lige så nemme er, at at vaske den op i hånden.

Skyl blenderen af, kom lidt rent vand i og en skvat sæbe. På med låget igen og blend den en tur mere så sæbevandet blendes rundt. Og vupti så er den ren og skal bare lige skylles af.

Vær forsigtig med selve skærebladene nede i blenderen!

Er jeg glad for blenderen?

JA! Det er der nok ikke nogen tvivl om. Jeg er super glad for min blender. Jeg bruger den som sagt næsten hver dag og til hvad som helst. Den gør altså min madlavning en del nemmere!

Den gang jeg skulle købe maskinen, så var jeg i tvivl. Fordi at det var mange penge. Men det vil jeg bare sige, at det kommer du ikke til at fortryde. Den er alle pengene værd.

Så jeg kan med hånden på hjertet anbefale den til alle. En blender der holder længe.

Leave a Comment