Home Familieliv Mor/barn ridning

Mor/barn ridning

by Maria
Mor/barn ridning

Vi er startet til mor/barn ridning!

Jeg havde aldrig troet at jeg ville gøre det, men alligevel er vi startet til mor/barn ridning! Josefine har gået til ridning i snart 2 år og i den tid har jeg gået og “tygget lidt” på idéen om, at starte til mor/barn ridning sammen.

Jeg havde set flere af de hold på rideskolen og på en af mine overskuddage derude, så meldte jeg os på ventelisten til lige dén slags ride hold. Venteliste? tænker du måske – og ja den er god nok, det er sgu et populært hold!

Lige før sommerferien så ringede ride læreren så og sagde, at der var plads på holdet! Jeg havde jo helt glemt at jeg havde sat os på den venteliste og nu skulle jeg altså svare her og nu!!!

Nu er vi så startet – jeg har heldigvis haft hele sommeren til at forberede mig! I dag er vi så i gang med vores 3. ride lektion – sammen!

Josefine elsker det…

Ikke nok med at hun elsker heste, hendes ridning og bare at være i nærheden at heste. Så er jeg startet med hende en gang om ugen og hun synes det er så skønt!

Jeg må indrømme, at jeg også er ret glad for det! Vi er sammen på en helt anden måde og vi hygger os.

Væk fra tv, ipad, telefon og de vante rutiner i hverdagen. Et par timer med ridning, heste nusseri, strigler og masser af heste stalde og alt den lugt der nu følger med.

Det er en mega dyr sport. Josefine går nu til ridning både torsdag, på vores hold, og så også lørdag. Så 3 x ridning det koster en del. Men det er en prioritering i vores liv og noget jeg lige nu gerne vil prioriterer ekstra højt!

Nu håber og beder jeg bare til, at den hest jeg rider rundt på, opfører sig ordentligt og ikke smider mig af!! Så tvivler jeg nemlig på, om jeg kommer op på den igen! Men den tid – den sorg!

Lige nu så NYDER jeg virkelig den kvalitets tid vi har både til vores mor/barn ridning og hendes lørdags ridning!

Mor/barn ridning

4 comments

Sine 6. september 2018 - 21:47

Synes det er genialt. Mange forældre står passivt på sidelinje og ser på. Men med sådan et hold kan man dele der sus af glæde man får ved hest og ridning. Sejt gået af dig !

Reply
Maria 7. september 2018 - 10:48

Hej Sine,
Tak for din hilsen! Ja man må sige at det giver sus, på mange måder 🙂
Og det er så skønt ikke kun, at stå på sidelinjen mere!
Kh. Maria

Reply
Anonym 12. januar 2020 - 17:56

Hvor ligger den rideklub i rider sammen i?

Reply
Maria 13. januar 2020 - 8:33

Hej,
Det hedder Tømmerup sportsrideklub, det ligger på Amager.
Kh Maria

Reply

Leave a Comment