Home Om Mad og kærlighed Hvem er jeg
by Maria

Hvem er jeg

Jeg hedder Maria og er 34 år gammel. Det er mig der står bag Mad og Kærlighed og mig der udvikler alle opskrifterne herinde. Jeg elsker at være i mit køkken og gerne eksperimentere med nye retter. Der går ikke en eneste dag uden, at jeg får nye madidéer. Min mad skal være nem at lave, smage skønt og gerne være sund!

Lige siden jeg var lille har jeg elsket at være i køkkenet og måske også en af grundende til, at jeg i 2007 blev uddannet smørrebrødsjomfru. Efterfølgende har jeg uddannet mig til serviceøkonom og har været på et spændende kursus i online marketing.

Jeg er også mor til Josefine på 8 år. Vi bor sammen i vores dejlige lejlighed på Amager, tæt på vores familie og venner.

Her begyndte det!

I januar 2016 oprettede jeg min Instagram profil Mad og Kærlighed. Jeg ønskede at dele min mad i hverdagen, måske mest for at motivere mig selv til, at lave flere nemme og sunde måltider.

Der kom flere og flere følgere til. Jeg satte mig ind i hvordan Instagram “fungerede”, tog det lidt mere seriøst og begyndte at interagere en del mere med de mange følgere.

I sommeren 2016 startede jeg så min madblog og jeg har siden udviklet opskrifter. Jeg kan huske første gang at den ALLERFØRSTE besøgende havde været på bloggen, det var vildt; “Tænk at nogen vil bruge mine opskrifter og besøge min blog” tænkte jeg!

I dag kommer mange søde læsere forbi hver dag. Mange tager også opskrifterne til sig og er med til at gøre Mad & Kærlighed, til et dejligt sted at være. Det er simpelthen så fantastisk.

Hvorfor laver du primært sundere retter?

Tilbage i foråret 2009 startede jeg på en livsstils højskole.
Jeg tog et valg om, at ændre mine usunde vaner og det der var begyndelsen på en meget stor overvægt. Jeg havde det rigtig skidt med mig selv og jeg havde brug for hjælp til, at lære og leve en sundere livsstil.

Jeg tabte mig 15 kilo men den største gevinst er den nye viden, erfaring og lysten til et sundere liv – som jeg har arbejdet på lige siden.

Derfor bære Mad og kærlighed også præg af mange sundere og lækre måltider, som jeg også selv sætter stor pris på. Men jeg elsker også en god kage med masser af smør og sukker – så de opskrifter er også at finde herinde.

I dag er jeg meget mere bevidst om hvad jeg spiser og jeg bruger min “sunde fornuft”. Mad er min passion og den vil jeg rigtig gerne dele med dig.

Hvad er sundhed for mig?

Sundhed er en “svær størrelse” og egentlig er sundhed jo meget individuelt – hvis du spørger mig! Sundhed er ikke valget mellem chokolade eller broccoli men handler mere om, at gøre gode ting for sig selv. Hvad det gode så er ved man bedst selv. For mig er det at træffe gode valg i hverdagen, positivitet, en masse grøntsager, dejlige mennesker omkring mig og generelt valg i min hverdag, som gør mig glad.

Det gør mig bl.a. glad at:

Hygge med min datter
 Lave en ugentlig madplan
 Træne 2-3 gange om ugen
 Cykle rundt til ærinder
 Spise grøntsager dagligt og søde sager når jeg har lyst
OG at arbejde dedikeret på mit hjertebarn – Mad & Kærlighed

Jeg håber at du blev lidt klogere på hvem jeg er og hvem du finder bag alle de mange madbilleder og opskrifter.

Du kan læse lidt mere om Mad og kærlighed lige her!

Kh. Maria