5 opskrifter med spinatpandekager

by Maria
opskrifter med spinatpandekager

Lækre og sunde opskrifter med spinatpandekager!

Her får du 5 forslag til forskellige opskrifter med spinatpandekager. Det er den samme opskrift på de lækre grønne madpandekager som er brugt i alle opskrifterne.  Så her får du altså inspiration og fif til hvordan du nemt kan bruge de samme hjemmelavede madpandekager til flere forskellige lækre retter!

  • Spinatpandekager til aftensmaden – lav madpandekagerne og server med alt det fyld som du normalt ville gøre, hvis du køber de færdige tortilla pandekager i supermarkedet. Du kan sagtens gemme spinatpandekagerne i køleskabet i flere dage eller fryse dem ned, så har du nemt til de andre opskrifter. Det er også nemt lige at lave en dobbelt portion, når du i forvejen er i gang!
  • Quasidillas – her kan du bruge dine madpandekager til at fylde med det du nu har. Kød, grønt og ost. 2 pandekager klappes sammen som en toast og steges et par minutter på hver side på panden!
  • Madpakkewraps – du kan også bruge dine ekstra madpandekager til, at tage med i madpakken. Fyld dem med salat, andet grønt og
  • Enchiladas – madpandekager fyldt med krydret kød, enchiladasauce og smeltet ost på toppen!
  • Tortilla pizza – brug dine madpandekager ligesom en pizzabund. Fyld med tomat, ost, evt. andet grønt og noget kød. Lav dem ligesom du har lyst og kom dem i ovnen indtil osten er gylden. Du kan også bruge resterne i madpakken!

Du kan finde mange flere opskrifter med spinat – du kan bare søge efter “spinat” i søgefeltet. Der kan du bl.a. finde opskriften på spinat vafler!

Tortillapizza

Tortillapizza

Enchiladas

Enchiladas

Quesadillas

Quesadillas

Madpakkewrap

Madpakkewrap

Leave a Comment