Ovnbagte kartofler og grøntsager
Tilbered en lækker blaninding af ovnbagte kartofler og grøntsager – så har får du ment alt på en gang og du kan nøjes med et stykke kød og måske en nem dressing til.
Det er utrolig nemt at lave og smager fantastisk! Får du gæster, er det helt klart også en nem tilbehør som du kan servere til middagen.
Vi elsker ovnbagte kartofler og grøntsager og mine gæster er også ret begejstret når jeg har haft serveret det!
Prøv at lave en persille pesto til som dyppelse. Det er også super lækkert!
Ovnbagte kartofler og grøntsager
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 50 minutter minutter
4 personer
Ingredienser
- 1 bakke små spiseklar kartofler 800 g.
- 1 broccolihoved i små buketter
- 2 rødløg i grove stykker
- 6 store gulerødder i grove stykker
- Evt. 6-8 hele fed pillet hvidløg
- 6 spsk olie
- 3 tsk salt og groftkværnet peber
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
- Skyl de små kartofler og del dem i to.
- Del broccolien i buketter.
- Skræl og skær gulerødderne i grove stykker.
- Pil løgene og del dem på midten og skær hver halvdel i 3 stykker.
- Vil du have hvidløg ved, så pil dem.
- Alle grøntsagerne kommes på en bageplade med bagepapir.
- Olie hældes over og salt og peber drysses på.
- Blandingen bages i ca. 40 minutter - husk at vendes i det 1 til 2 gange undervejs. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Du kan finde flere opskrifter og inspiration i salater, grønt og tilbehør!