Home bagværk Pesto horn

Pesto horn

by Maria
Pesto horn

LÆKRE pesto horn med frisk mozzarella

Her får du opskriften på nogle virkelig skønne pesto horn lavet af en dej på Tipo 00 – som er italiensk mel.

De er sprøde i kanten og stadig dejlig luftige. Pestoen og den friske mozzarella får en tilpas lækker smag i de friskbagte horn, uden at blive for meget.

De vil helt sikkert være super lækre som et indslag til tapas bordet, som en del af en skøn buffet eller måske til brunch bordet. Lige meget hvor de serveres, så er de virkelig et lækkert indslag.

Du kan bruge denne basilikums pesto men du kan også sagtens købe en færdiglavet fra supermarkedet. Her er dem der ligger på køl at foretrække.

De kan sagtens fryses ned. Vil du gerne det så anbefales det, at det gøre så snart de er bagt færdigt og afkølet. Dt giver allermest friske pesto horn når de igen tøes op.

Pesto horn

Pesto horn

LÆKRE pesto horn med frisk mozzarella Her får du opskriften på nogle virkelig skønne pesto horn lavet af en dej på Tipo 00 – som er italiensk mel. De er sprøde i kanten og stadig dejlig luftige. Pestoen og den… bagværk Pesto horn European print
portioner: 16 stykker forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 25 g gær
  • 2½ dl lunt vand
  • 3 spsk olie
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 400 g Tipo 00 italiensk hvedemel
  • 10 spsk pesto
  • 1 kugle revet frisk mozzarella

Sådan gør du:

  • Opløs gæren i vandet og tilsæt olie, salt og sukker. Bland det sammen og kom melet i. Ælt det godt sammen - jeg bruger røremaskine og lader den køre i minimum 5 minutter, så dejen samler sig og du får en luftig dej
  • Lad dejen hæve tildækket med husholdningsfilm og et klæde i 45 minutter
  • Drys mel på bordet og rul dejen ud med en kagerulle til en stor cirkel som er 2-3 millimeter tyk. Dejen fylder mere end en almindelig bageplade
  • Smør pesto på og drys osten på
  • Cirklen skæres nu forsigtigt igennem lodret og vandret
  • Du har nu 4 stykker som hver deles i 4 (ialt 16 stykker)
  • Fra den brede ende rulles dejen ned til den spidse ende og hornene fordeles på to stykker bagepapir. Læg dem så spidsen ligger nedad. Så går dejen ikke op når de hæver og bages
  • Tænd ovnen på 200 grader (varmluft) og lad bagepladen blive i ovnen
  • Lad hornene efterhæve i 30 minutter
  • Bag en plade af gangen i 25 minutter. Når de er færdigbagt køles de af på en bagerist. Velbekomme!
Pesto horn

Min datter Josefine har også fået et horn med i madpakken. Der vil de sikkert også være et hit for mange børn.

Du kan også udskifte den grønne pesto med en rød. Husk stadig at komme mozzarella i.

Prøv også opskriften på mine pizzahorn eller de mere klassiske og velkendte pølsehorn.

Leave a Comment