Home aftensmadefterårsretter Saltbagte mandler

Saltbagte mandler

by Maria
Saltbagte mandler

Saltbagte mandler.

Her får du opskriften på de lækreste saltbagte mandler. De er virkelig gode og kan anbefales at lave!

Brug mandlerne som en lille snack til gæsterne inden middagen, grofthakket på en frisk salat eller bare en lille håndfuld når sulten melder sig om eftermiddagen.

De er også gode at give med i madpakkerne. I en lille bøtte som en snack.

De smager skønt og kan bruges til alverdens ting. Det eneste minus er; at det er SÅ svært at stoppe når man først er gået i gang.

Saltbagte mandler

Saltbagte mandler

Saltbagte mandler. Her får du opskriften på de lækreste saltbagte mandler. De er virkelig gode og kan anbefales at lave! Brug mandlerne som en lille snack til gæsterne inden middagen, grofthakket på en frisk salat eller bare en lille håndfuld… Salater, grønt og tilbehør Saltbagte mandler European print
portioner: 1 lille opbevaringsglas forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 200 g mandler
  • 1 dl kogende vand
  • 1½ spsk salt

Sådan gør du:

  • Ovnen tændes på 160 grader
  • I en skål opløses salt med det kogende vand
  • Mandlerne vendes i saltvandet og trækker i 10 minutter
  • Overskydende vand hældes fra og mandlerne lægges på en bageplade, beklædt med bagepapir
  • Bages i ovnen i 15 minutter
  • Vend i mandlerne med en grydeske et par gange undervejs
  • Mandlerne afkøles før de kommes i et tætsluttet glas

Det lyder måske besværligt at lave saltbagte mandler selv men det tager virkelig ikke lang tid. Så har du ikke prøvet at lave det før, så giv det en chance, det vil hverken du ikke fortryde.

Kan du holde dig til en lille håndfuld i ny og næ, så kan mandlerne sagtens holde sig længe, i en bøtte med låg.

Jeg bruger ofte mandlerne til at drysse ovenpå forskellige salater bl.a. de honningbagte gulerødder her.

I det hele taget er det rigtig lækkert at drysse noget sprødt på salaterne. Ofte bruger jeg også nogle saltbagte græskarkerner. Både mandlerne og græskarkernerne kan holde sig længe i en bøtte med låg. Når de først er lavet, så bliver det ikke nemmere.

1 comment

Gitte Buxbom 7. december 2019 - 5:43

Der stod det var honning bagte gulerødder men det er ristet mandler, hvad er der lige gået galt??

Reply

Leave a Comment