Se mit køkken

by Maria
Se mit køkken

Kom indenfor og se mit køkken!

Nu skal du få lov til at se mit køkken, i hvert fald et par glimt. Der hvor “magien” sker. Her hvor jeg har det allerbedst og her hvor jeg finder ro, hygger mig og udfolder mig kreativt.

For små 3 år siden lavede jeg mit køkken om. Jeg har det med at kaste mig ud i projekter, hvor jeg ikke helt har besluttet mig for udfaldet eller målet. I nogle tilfælde er det godt og nok også her i mit køkken projekt. For det var et mega arbejde, jeg var fuldstændig uerfaren og anede simpelthen ikke hvad jeg gik ind til.

I dag er jeg super lykkelig for at jeg gjorde det. Heldigvis med en hjælpsom familie og på daværende tidspunkt en utrolig sød og meget hjælpsom kæreste, som kom og ordnede alt det jeg ikke kunne. Det er jeg dybt taknemlig for.

Mit køkken

Mit køkken

Mit køkken

Overvejelserne.

Da jeg gik og overvejede at lave nyt køkken, så startede jeg med, at måle mit køkken op. Jeg tog ud i IKEA med mine mål og tegnede et køkken. Der kunne jeg nemlig også få hjælp af personalet fra køkken afdelingen. Da jeg var kommet frem til et færdigt køkken og jeg fik en pris, så kunne jeg beslutte mig for, om jeg ville kaste mig ud i det. Og det gjorde jeg jo så.

Nedrivning af det gamle køkken, fliser der skulle fjernes, rør der skulle rykkes og gulv der skulle fikses. For ikke nok med at jeg kastede mig ud i køkken projektet, så besluttede jeg mig også for, at ville spejlvende hele rummet og køkkenet ift. hvor de tidligere stod.

Jeg pillede selv tapet ned, spartlede vægge, kom nyt filt på, malede osv. Det var et MEGA stort arbejde! Puha!! Jeg havde (næsten) lykkelig glemt det, indtil jeg nu sidder og fortæller om det! MEN det var det hele værd….

En god investering i hverdagen.

Selvom jeg bor i en lejebolig, har det været en fantastisk investering i mit liv og vores hverdag. Jeg elsker jo at være i mit køkken, så det er så fantastisk, at have et nyt køkken at være i.

Man bliver jo altid klogere og ens smag og meninger ændrer sig med tiden – så der er også allerede nogle ting, som jeg i dag ville gøre anderledes. Men jeg er nok bare sådan en, der allerhelst vil lave lidt om hele tiden.

Jeg elsker køkken detaljer. Små dimser og dutter, som jeg kan se på imens jeg står i køkkenet. Jeg har det faktisk sådan i alle rum! Jeg laver også ofte om. Det kan være små ting. F.eks. rykker jeg lidt rundt på krukkerne, køber et par små planter osv. Det giver mig lidt nyt at se på og det gør mig vildt glad.

 

 

Når de små dimser og dutter ikke er nok, så må der er klat maling til. Jeg startede ud med et helt hvidt køkken, som nu har fået lidt farve, på den ene væg.

Det har nogle af mine andre rum også fået og jeg kan også mærke på mig selv, at der snart skal ske lidt mere herhjemme! Farver gør mig glad og jeg føler, at jo mere jeg tilfører mit hjem, jo mere personligt og MIT bliver det.

Nu fik du set lidt fra mit køkken og her hvor alle mine madopskrifter bliver udviklet.

Måske jeg en dag skal hoppe videre og dele et af mine andre rum i hjemmet….

Leder du efter mine gratis skabeloner til madplan og indkøbsliste – så kan du finde dem lige her!

1 comment

Lene 22. september 2018 - 9:23

Fint køkken elsker også mit Ikea køkken, elsker at bruge tid derude.
Lave mad, bage, børnene laver lektier og vi elsker st sidde der sammen.
Elsker at følge med hos dig
Lene

Reply

Leave a Comment