Home Mit køkken Vaffeljern

Vaffeljern

by Maria
vaffeljern

Mit vaffeljern – Tefal Snack Collection!

Indlægget indeholder affiliate link.

Jeg laver utrolig mange vafler i mit køkken og dagligt får jeg spørgsmålet – “hvor er dit vaffeljern fra og hvilket bruger du”? Så nu har jeg besluttet mig for, at lave indlægget her.

Du kan klikke direkte ind og se det vaffeljern jeg bruger lige her, hvor det også forhandles! Det er super smart, fordi man kan udskifte de forskellige plader. Der er bl.a. til belgiske vafler og toast (de to plader følger vist med, når man køber maskinen). Man kan få 10 forskellige slags udskiftelige plader! Det er nemt at gøre rent og opbevare i køkkenskabet!

Jeg har slet ikke prøvet så mange af de forskellige plader endnu! Men du kan også se de forskellige plader derinde. Lige nu laver jeg bare vafler for fuld skrue og det har jeg egentlig gjort i lang tid!

Den havde jeg aldrig set komme. At jeg skulle blive så pjattet med alle de forskellige slags vafler. Men det er simpelthen genialt! For mange af de opskrifter jeg laver er sunde og utrolig nemme.

Jeg er super glad for mit vaffeljern, så det kan jeg klart anbefale dig at prøve! Efterhånden har jeg også fået lavet en masse forskellige vaffelopskrifter og du kan se dem alle lige her!

Specielt i de perioder, hvor jeg gerne vil skære lidt ned for brødet og finde andre alternativer – så laver jeg forskellige vafler, hvor en stor del af dejen er grøntsager. Jeg bruger f.eks. mine spinat vafler til at lave en sandwich af, du kan faktisk også lave en toast med ost og skinke, ud af to vafler som du klapper sammen. Ligesom når du laver en almindelig toast eller sandwich.

Ofte fryser jeg vaflerne ned og kan så tage en eller to op, når jeg har lyst til at spise dem! Jeg er fan af de nemme og sunde løsninger i hverdagen!

3 comments

Bente 14. januar 2019 - 15:02

Jeg købt en i Proshop, den var meget billiger, og glæder mig til jeg prøve den.
Panini sandwich, og vaffel.. det blir spændende.

Reply
Maria 15. januar 2019 - 9:43

Hej Bente,
Hvor skønt! 🙂
Det køb vil du helt sikkert ikke fortryde. God fornøjelse med at kommme i gang.
Kh. Maria

Reply
Anonym 25. marts 2019 - 15:44

Hvor mange watt er det på?

Reply

Leave a Comment