Go Back
+ servings

Tærte med kylling

Fuldkornstærte med kylling, champignon og bacon.
Forberedelses tid: 30 minutter
Samlet tid: 1 time 10 minutter
4 personer
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

Tærtebund

  • 100 g hvedemel
  • 60 g grahamsmel
  • 60 g smør
  • 0,75 dl vand
  • 1 tsk salt

Tærte

  • 125 g bacontern
  • 280 g kylling i tern
  • 250 g champignon i kvarte
  • 1 tsk salt
  • 1 dl fløde
  • 2 dl mælk
  • 3 æg
  • 1 tsk salt og lidt peber

Fremgangsmåde
 

Tærtebund

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Smuldr smør i hvedemel og grahamsmel.
  • Bland vand og salt i, du skal ikke ælte men bare samle til en samlet dej.
  • Drys mel på bordet og rul dejen ud så størrelsen passer til en tæreform på 24 cm. i diameter.
  • Kom dejen i tærteformen.
  • Stik flere gange ned i bunden med en gaffel.
    Det gøres for at bunden ikke løfter sig i ovnen.
    Forbag tærtebunden i 15 minutter.

Tærte

  • Steg bacon sprødt på panden, læg det til side på en tallerken.
    Steg kylling, tag det af og steg til sidst champignon.
  • Pisk æg, fløde og mælk sammen.
  • Tag tærten ud af ovnen, kom fyldet i og hæld æggemassen over.
  • Bag tærten i 40 minutter og server. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed