Tærte med kylling
Fuldkornstærte med kylling, champignon og bacon.
Forberedelses tid: 30 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 10 minutter minutter
4 personer
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage
Tærtebund
- 100 g hvedemel
- 60 g grahamsmel
- 60 g smør
- 0,75 dl vand
- 1 tsk salt
Tærte
- 125 g bacontern
- 280 g kylling i tern
- 250 g champignon i kvarte
- 1 tsk salt
- 1 dl fløde
- 2 dl mælk
- 3 æg
- 1 tsk salt og lidt peber
Tærtebund
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Smuldr smør i hvedemel og grahamsmel.
Bland vand og salt i, du skal ikke ælte men bare samle til en samlet dej.
Drys mel på bordet og rul dejen ud så størrelsen passer til en tæreform på 24 cm. i diameter.
Kom dejen i tærteformen.
Stik flere gange ned i bunden med en gaffel.Det gøres for at bunden ikke løfter sig i ovnen.Forbag tærtebunden i 15 minutter.
Tærte
Steg bacon sprødt på panden, læg det til side på en tallerken.Steg kylling, tag det af og steg til sidst champignon. Pisk æg, fløde og mælk sammen.
Tag tærten ud af ovnen, kom fyldet i og hæld æggemassen over.
Bag tærten i 40 minutter og server. Velbekomme!
Udskriv