Go Back
+ servings

Spidskålssalat med ærter

Spidskål med ærter, syltede rødløg og avocado.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
6 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

Salat

Vinaigrette

  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk honning
  • spsk olie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • ½ tsk flagesalt og lidt peber

Fremgangsmåde
 

  • Snit kålen, skyl den godt og dryp af i en sigte.
  • Halver avocadoen og skær den i tern.
  • Hak persillen og vend sammem med ærter, rødløg, kål, avocado og persille.
  • Bland ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål og hæld over salaten. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed