Smelt smørret.
Bland vand, mælk, smør, olie, sukker og gær sammen.
(Husk det ikke mere være mere end fingervarmt når gærret tilsættes).
Kom melet i og ælt det sammen.
Brug gerne en røremaskine og lad den køre i 5 minutter.
Alternativt god håndkræft og rigeligt med æltning.
Tilsæt salt imens der æltes.
Lad dejen hæve 1 time i en skål beklædt med husholdningsfilm.
Dejen formes til 12 boller.
Bollerne kommes i muffinsforme, gerne af silikone, som er smurt med rigeligt olivenolie.
Lad bollerne hæve lunt i 1½ time.
De skal hæve op til mindst dobbelt størrelse.
Tænd ovnen på 190 grader (varmluft).
Klip et lille kryds i toppen af hver bolle.
Kom lidt olivenolie på toppen og drys med flagesalt.
Bollerne bages i 15 minutter, tages ud af formene og afkøles på en bagerist. Velbekomme!