Go Back
+ servings

Chokolade muffins

Lækre svampede chokolade muffins
Forberedelses tid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
20 muffins
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 4 æg
  • 270 g sukker
  • 180 g smør
  • 200 g mørk chokolade
  • 2 dl mælk
  • 230 g hvedemel
  • 20 g kakaopulver
  • tsk vaniljesukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 100 g grofthakket chokolade

Fremgangsmåde
 

  • Ovnen tændes på 180 grader.
  • Smelt smør og chokolde i en gryde ved svag varme.
  • Pisk sukker og æg luftigt og vend så forsigtigt chokoldeblandingen deri.
  • Sigt mel, bagepulver, kakaopulver og vaniljesukker i blandingen.
    Vend det godt rundt med en dejskraber.
  • Mælken vendes i og tilsidst vendes den hakkede chokolade i.
  • Fordel dejen i 20 muffinsforme og bag kagerne i 20 minutter.
    Lad dem afkøle på en bagerist. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed