Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Chokolade muffins
Lækre svampede chokolade muffins
Forberedelses tid:
20
minutter
minutter
Samlet tid:
40
minutter
minutter
20
muffins
Frysegnet:
Ja
Holdbarhed:
2-3 dage
Ingredienser
4
æg
270
g
sukker
180
g
smør
200
g
mørk chokolade
2
dl
mælk
230
g
hvedemel
20
g
kakaopulver
1½
tsk
vaniljesukker
2
tsk
bagepulver
100
g
grofthakket chokolade
Fremgangsmåde
Ovnen tændes på 180 grader.
Smelt smør og chokolde i en gryde ved svag varme.
Pisk sukker og æg luftigt og vend så forsigtigt chokoldeblandingen deri.
Sigt mel, bagepulver, kakaopulver og vaniljesukker i blandingen.
Vend det godt rundt med en dejskraber.
Mælken vendes i og tilsidst vendes den hakkede chokolade i.
Fordel dejen i 20 muffinsforme og bag kagerne i 20 minutter.
Lad dem afkøle på en bagerist. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed