Go Back
+ servings

Brownie

Svampet brownie med intens og lækker smag af chokolade.
Forberedelses tid: 20 minutter
Samlet tid: 1 time
12 stykker
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 180 g smør
  • 200 g god mørk chokolade
  • 3 æg
  • 200 g sukker
  • 100 g hvedemel
  • 1 nip flagesalt

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 175 grader.
  • Smelt smør og chokolade ved svag varme i en gryde.
    Det tages af varmen når det næsten af smeltet færdigt.
  • Æg og sukker piskes sammen i en skål.
    Brug en elpisker og pisk i 2 minutter så massen bliver luftig.
  • Den smeltede chokoladeblanding hældes i æggemassen lidt efter lidt.
    Vend det rundt med en dejskraber.
  • Hvedemel sigtes i og vendes også med dejskaberen. Salt kommes i.
  • Dejen hældes i en smurt bageform på ca. 30 x 20 cm.
  • Kagen bages i 25 minutter og afkøles helt før den skæres ud. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed