Brownie
Svampet brownie med intens og lækker smag af chokolade.
Forberedelses tid: 20 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time
12 stykker
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 1-2 dage
- 180 g smør
- 200 g god mørk chokolade
- 3 æg
- 200 g sukker
- 100 g hvedemel
- 1 nip flagesalt
Tænd ovnen på 175 grader.
Smelt smør og chokolade ved svag varme i en gryde.Det tages af varmen når det næsten af smeltet færdigt. Æg og sukker piskes sammen i en skål.Brug en elpisker og pisk i 2 minutter så massen bliver luftig. Den smeltede chokoladeblanding hældes i æggemassen lidt efter lidt.Vend det rundt med en dejskraber. Hvedemel sigtes i og vendes også med dejskaberen. Salt kommes i.
Dejen hældes i en smurt bageform på ca. 30 x 20 cm.
Kagen bages i 25 minutter og afkøles helt før den skæres ud. Velbekomme!
Udskriv