Chokolade og smør smeltes i en skål over vandbad sørg for at smørret kun lige akkurat er smeltet og tag så skålen af varmen - det skal være fingervarmt.
100 g sukker og æggeblommer piskes luftige i en anden skål.
Chokolademassen hældes langsomt ned i æggeblommerne, mens der vendes i massen med en dejskraber.
Pisk æggehviderne hvide og skummende tilsæt 100 g sukker og piske videre indtil hviderne er helt stive.
Vend forsigtigt halvdelen af hviderne i chokolade blandingen, brug en dejskraber og pas på med ikke at vende luften ud af hviderne.
Hviderne er med til at gøre cremen luftig.
Vend så den sidste halvdel i chokoladeblandingen.
Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
Tag en springform ca. 24 cm. og læg bagepapir i bunden og luk ringen om, så bagepapiret stikker ud i siderne.
Smør kanten rundt med lidt smør.
Hæld ⅔ af massen i formen og gem resten i køleskabet.
Kagen bages i 30 minutter.
Tag kagen ud af ovnen og lad den køle helt af.
Når kagen er helt afkølet kommes resten af massen ovenpå og kagen stilles på køl i fryseren, mindst i nogle timer. Velbekomme!