Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pandekager med hvid hvede
Lækre pandekager lavet på hvid hvedemel.
Forberedelses tid:
20
minutter
minutter
Samlet tid:
35
minutter
minutter
10
portioner
Frysegnet:
Ja
Holdbarhed:
1-2 dage
Ingredienser
2
æg
4
dl
mælk
3
dl
hvid fuldkornshvedemel
1
knsp
salt
1
spsk (stor)
akacie honing
½
tsk
vanilje korn
2
spsk
citronsaft
Fedtstof til stegning
Fremgangsmåde
Pisk æg og mælk sammen.
Tilsæt resten af ingredienserne på nær melet og rør godt sammen.
Til sidst piskes melet i lidt af gangen så der ikke kommer klumper i dejen.
Lad meget gerne dejen hvile i 15 minutter i køleskabet.
Pandekagerne steges på en middelvarm pande i lidt fedtstof. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed