Go Back
+ servings

Pandekager med hvid hvede

Lækre pandekager lavet på hvid hvedemel.
Forberedelses tid: 20 minutter
Samlet tid: 35 minutter
10 portioner
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 2 æg
  • 4 dl mælk
  • 3 dl hvid fuldkornshvedemel
  • 1 knsp salt
  • 1 spsk (stor) akacie honing
  • ½ tsk vanilje korn
  • 2 spsk citronsaft
  • Fedtstof til stegning

Fremgangsmåde
 

  • Pisk æg og mælk sammen.
  • Tilsæt resten af ingredienserne på nær melet og rør godt sammen.
  • Til sidst piskes melet i lidt af gangen så der ikke kommer klumper i dejen.
  • Lad meget gerne dejen hvile i 15 minutter i køleskabet.
  • Pandekagerne steges på en middelvarm pande i lidt fedtstof. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed