Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Perlespeltsalat med pesto
En mættende og simpel salat med pesto og tomater.
Forberedelses tid:
15
minutter
minutter
Samlet tid:
40
minutter
minutter
3
portioner
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
2-3 dage
Ingredienser
200
g
ukogt perlespelt
100
g
pesto
200
g
cherry tomater
100
g
syltede rødløg
Lidt salt og peber
1
håndfuld
frisk basilikum
Parmesan
Fremgangsmåde
Kog perlespelt efter anvisning på pakken, der skal gerne være lidt bid i.
Skyl det godt i koldt vand og dræn i en sigte.
Perlespelt vendes med pesto i en skål.
Halver tomaterne og vend resten af ingredienserne i.
Smag til med salt og peber.
Anret salaten på et fad eller en stor tallerken.
Snit basilikum og kom det på toppen sammen med lidt ekstra rødløg og parmesan. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed