Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Råkostsalat med spidskål
Forberedelses tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
20
minutter
minutter
4
portioner
Ingredienser
400
g
spidskål
300
g
gulerødder
1
æble
50
g
mandler
Rosiner
Saft fra ½ citron
Fremgangsmåde
Rist mandlerne på en tør middelvarm pande, giv dem ca. 5-7 minutter og lad dem køle af på en tallerken.
Snit spidskålen fint og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.
Del æblet i kvarte, fjern kernehuset og riv æblet (med skræl) og bland alle tre ingredienser sammen. Pres citronsaften over.
Hak mandlerne groft og drys dem og rosinerne over. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed