Go Back
+ servings

Mini havregrøds muffins med chokolade

Lækre små muffins lavet af havregryn og sødet med dadler.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 40 minutter
11 muffins
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 4 dage på køl

Ingredienser

  • 8 dadler, dem fra papæske
  • 3 æg
  • 1 dl mælk
  • 130 g havregryn
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 knsp salt
  • 100 g mørk chokolade

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
  • Fjern sten fra dadlerne og mos dem på en tallerken med en gaffel.
  • Bland æg og mælk i en skål og pisk det sammen med de mosede dadler.
  • Hak chokoladen groft.
  • Kom resten af ingredienserne i, bland det godt sammen.
  • Dejen fordeles i 11 små muffins silikoneforme.
  • De bages i 18 minutter, afkøles lidt og tages ud af formen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed