Mini havregrøds muffins med chokolade
Lækre små muffins lavet af havregryn og sødet med dadler.
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
11 muffins
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 4 dage på køl
- 8 dadler, dem fra papæske
- 3 æg
- 1 dl mælk
- 130 g havregryn
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 knsp salt
- 100 g mørk chokolade
Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
Fjern sten fra dadlerne og mos dem på en tallerken med en gaffel.
Bland æg og mælk i en skål og pisk det sammen med de mosede dadler.
Hak chokoladen groft.
Kom resten af ingredienserne i, bland det godt sammen.
Dejen fordeles i 11 små muffins silikoneforme.
De bages i 18 minutter, afkøles lidt og tages ud af formen. Velbekomme!
Udskriv