Go Back
+ servings

Mormors gryderet

Skinkegryde med pølser, majs og champignon.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 45 minutter
4 personer
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 1 løg
  • 400 g champignon
  • 90 g majs, svarer til en lille dåse
  • 150 g cocktailpølser
  • 350 g svinekød, i tern
  • ½-1 tsk salt og peber
  • Olie til stegning
  • ½ grøntsags bouillon
  • 4 dl vand
  • dl mælk
  • 3 spsk maizena
  • Kulør

Fremgangsmåde
 

  • Start med at sætte ris over.
  • Skær champignon i skiver.
  • Pil og skær løget i tern.
  • Steg løg og champignon i en varm gryde med lidt olie.
  • Når løgene er blevet klare lægges blaningen til side i en skål.
  • Kom lidt olie i den varme gryde og brun kødet af i ca. 5 minutter.
  • Krydr med lidt salt og peber.
  • Majs, løg og champignon kommes i gryden med kødet.
  • Hæld vandet i og smuldr bouillonterningen deri.
  • Lad det simre i 8-10 minutter under låg.
  • Bland maizena i den kolde mælk og hæld det i gryden.
  • Lad væsken koge op så det tykner.
  • Tilsæt cocktailpølserne. (Hvis du ønsker det kan de sagtens lige brunes af på panden inden de kommes i gryden).
  • Kom lidt kulør i og smag til med salt og peber.
  • Server gryderetten med ris til. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed