Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Æggepandekage med rødbede
Forberedelses tid:
5
minutter
minutter
Samlet tid:
15
minutter
minutter
1
person
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
1-2 dage
Ingredienser
2
æg
50
g
rødbede,
revet
½
tsk
salt og lidt peber
Lidt olie til stegning
50
g
hytteost
50
g
laks
Lidt frisk basilikum
Fremgangsmåde
Pisk æg sammen med salt og peber og vend rødbeden i.
Opvarm en lille pande med lidt olie og kom æggemassen på.
Steg æggepandekagen ca. 5 minutter ved middelvarme.
Vend den så forsigtigt om på den anden side.
Giv den et par minutter mere og kom på en tallerken.
Anret laks, hytteost og frisk basilikum på toppen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed