Go Back
+ servings

Æggepandekage med rødbede

Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
1 person
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 2 æg
  • 50 g rødbede, revet
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • Lidt olie til stegning
  • 50 g hytteost
  • 50 g laks
  • Lidt frisk basilikum

Fremgangsmåde
 

  • Pisk æg sammen med salt og peber og vend rødbeden i.
  • Opvarm en lille pande med lidt olie og kom æggemassen på.
  • Steg æggepandekagen ca. 5 minutter ved middelvarme.
    Vend den så forsigtigt om på den anden side.
  • Giv den et par minutter mere og kom på en tallerken.
  • Anret laks, hytteost og frisk basilikum på toppen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed