Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Varmrøget laks med hytteost
Forberedelses tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
15
minutter
minutter
2
personer
Ingredienser
2
skiver
rugbrød
125
g
varmrøget laks
150
g
hytteost
1
stykke
agurk
ca. 4 cm.
4
radiser
i små tern
2
forårsløg
fintsinttet i ringe
1
spsk
hakket dild
1
spsk
citronsaft
1
knsp
salt og lidt peber
Fremgangsmåde
Rist evt. rugbrødet på en brødrister.
Halver agurken og skrab det miderste våde stykke ud med en ske.
Vend hytteost, agurk, radiser, forårsløg, citronsaft, dild, salt og peber i en skål.
Pil laksen fra hinanden, så du får nogle små stykker, som kommes på rugbrødet.
Fordel sommersalaten på toppen og evt. lidt ekstra dild. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed