Go Back
+ servings

Varmrøget laks med hytteost

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 15 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver rugbrød
  • 125 g varmrøget laks
  • 150 g hytteost
  • 1 stykke agurk ca. 4 cm.
  • 4 radiser i små tern
  • 2 forårsløg fintsinttet i ringe
  • 1 spsk hakket dild
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 knsp salt og lidt peber

Fremgangsmåde
 

  • Rist evt. rugbrødet på en brødrister.
  • Halver agurken og skrab det miderste våde stykke ud med en ske.
  • Vend hytteost, agurk, radiser, forårsløg, citronsaft, dild, salt og peber i en skål.
  • Pil laksen fra hinanden, så du får nogle små stykker, som kommes på rugbrødet.
  • Fordel sommersalaten på toppen og evt. lidt ekstra dild. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed