Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
5
fra
2
stemmer
Minestronesuppe
En lækker fyldig italiensk grøntsagssuppe.
Forberedelses tid:
15
minutter
minutter
Samlet tid:
45
minutter
minutter
4
portioner
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
1-2 dage
Ingredienser
150
g
bacontern
4
fed
hvidløg
1
løg
150
g
gulerødder
150
g
bladselleri
200
g
squash
1
peberfrugt
2
dåser hakkede tomater
1
tsk
chilipulver
1
tsk
tørret timian
2
tsk
tørret basilikum
1
tsk
salt og peber
1
tsk
sukker
6½
dl
vand
1
grøntsagsbouillon terning
125
g
ukogte suppehorn
Fremgangsmåde
Pil og hak løg og hvidløg.
Skær gulerødder, squash og bladeselleri i tern.
Steg bacon af i en varm gryde. Når det er næsten færsigt tilsættes løg og hvidløg.
Gulerødder, squash, bladselleri, hakkede tomater, vand, bouillonterning og krydderier tilsættes.
Bland det godt sammen og lad det simre under låg i 15 minutter.
Tilsæt suppehorn i gryden og kog til de er færdige. Smag suppen til og server suppen med det samme. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed