Go Back
+ servings
5 fra 2 stemmer

Minestronesuppe

En lækker fyldig italiensk grøntsagssuppe.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 45 minutter
4 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 150 g bacontern
  • 4 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 150 g gulerødder
  • 150 g bladselleri
  • 200 g squash
  • 1 peberfrugt
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk tørret timian
  • 2 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk salt og peber
  • 1 tsk sukker
  • dl vand
  • 1 grøntsagsbouillon terning
  • 125 g ukogte suppehorn

Fremgangsmåde
 

  • Pil og hak løg og hvidløg.
  • Skær gulerødder, squash og bladeselleri i tern.
  • Steg bacon af i en varm gryde. Når det er næsten færsigt tilsættes løg og hvidløg.
  • Gulerødder, squash, bladselleri, hakkede tomater, vand, bouillonterning og krydderier tilsættes.
  • Bland det godt sammen og lad det simre under låg i 15 minutter.
  • Tilsæt suppehorn i gryden og kog til de er færdige. Smag suppen til og server suppen med det samme. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed