Go Back
+ servings

Stegte gulerødder

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
4 portioner

Ingredienser

  • 1 bundt nye gulerødder
  • Olie eller smør til stegning
  • Flagesalt og lidt friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Skær den øverste grønnne top af gulerødderne, lad lidt sidde tilbage det ser så fint og dekorativt ud.
  • Skrub gulerødderne for jord og den værste skræl.
  • Kom gulerødderne i en gryde med kogende vand i 2 minutter - de må endelige ikke få for længe.
  • Kom gulerødderne i koldt vand og skift gerne vandet et par gange. Så er du sikker på at gulerødderne ikke ligger og tilbereder videre og bliver helt bløde.
  • Dup gulerødderne tørre i et klæde. På en varm pande med olie eller smør steges gulerødderne godt på alle sider i ca. 5 minutter, drys med flagesalt og lidt friskkværnet peber og anret gulerødderne på et lille fad. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed