Go Back
+ servings

Bagt mos

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 55 minutter
6 portioner

Ingredienser

  • 800 g kartofler skrællet
  • 800 g pastinakker skrællet
  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 1/2 dl parmesan revet
  • 1-2 tsk salt og lidt peber

Fremgangsmåde
 

  • Kartofler og pastinakker skrælles og skæres i tern.
  • Kommes i en gryde og koges i ca. 20 min. indtil stykkerne er møre.
  • Tænd ovnen på 180-200 grader (varmluft).
  • Vandet hældes fra gryden. Og blandingen moses i gryden med et piskeris, sammen med mælken og ægget.
  • Til sidst blandes revet parmesan, salt og peber i.
  • Tag et mellemstort ovnfast fad, smør det med lidt olie og kom mosen i fadet og fordel det rundt. Riv ekstra parmesan og drys på toppen, alt efter hvor meget du kan lide. Andet revet ost kan også drysses på toppen.
  • Bag mosen i ovnen i ca. 25 min, eller til toppen er blevet lettere gylden. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed