Go Back
+ servings

Grov kartoffelmos med rodfrugter

En skøn mos med rodfrugter og kartofler.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 50 minutter
5 portioner
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 250 g pastinak/persillerod skrællet i grove tern
  • 250 g gulerødder skrællet i grove tern
  • 500 g kartofler skrællet i grove tern
  • ½-1 dl mælk
  • 20 g smør
  • tsk salt og lidt peber

Fremgangsmåde
 

  • Skræl kartofler og rodfrugter, skær dem i grove tern.
  • Kom gulerødder, pastinak og kartofler i en gryde og lad det koge under låg i ca. 25 minutter.
  • Du kan stikke med en gaffel og mærke om kartoflerne er møre.
  • Hæld vandet fra og mos blandingen.
    Du kan evt. bruge en kartoffelmoser, en gaffel eller et piskeris.
  • Tilsæt lidt mælk ad gangen, smør, salt og lidt peber.
  • Tilføj ekstra mælk hvis du vil have mosen lidt mere blød.
  • Smag mosen og server. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed