Go Back
Udskriv
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grov kartoffelmos med rodfrugter
En skøn mos med rodfrugter og kartofler.
Forberedelses tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
50
minutter
minutter
5
portioner
Frysegnet:
Ja
Holdbarhed:
1-2 dage
Ingredienser
250
g
pastinak/persillerod skrællet i grove tern
250
g
gulerødder skrællet i grove tern
500
g
kartofler skrællet i grove tern
½-1
dl
mælk
20
g
smør
1½
tsk
salt og lidt peber
Fremgangsmåde
Skræl kartofler og rodfrugter, skær dem i grove tern.
Kom gulerødder, pastinak og kartofler i en gryde og lad det koge under låg i ca. 25 minutter.
Du kan stikke med en gaffel og mærke om kartoflerne er møre.
Hæld vandet fra og mos blandingen.
Du kan evt. bruge en kartoffelmoser, en gaffel eller et piskeris.
Tilsæt lidt mælk ad gangen, smør, salt og lidt peber.
Tilføj ekstra mælk hvis du vil have mosen lidt mere blød.
Smag mosen og server. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed