Kom bagepapir på en bageplade og læg bønnerne derpå.
Fordel 2 spsk olie og 1 tsk salt på bønnerne, vend det hele godt rundt og kom pladen i ovnen.
Vend i bønnerne 1-2 gange imens de tilberedes.
Bag dem i ca. 35 minutter – de skal bliver sprøde i kanten, så er der færdige.
Drys evt. lidt ekstra salt på, når de er taget ud af ovnen.
Bagt blomkål
Når der er 20 minutter tilbage af bønnefritterne skubbes de lidt til side og blomkålsbuketterne lægges på pladen. Vend 2 spsk olie, 1 tsk og lidt peber rundt i blomkålen og bag dem færdig sammen med bønnefritterne blomkålen – buketterne skal blive gyldne, gerne lidt sprøde i kanten men ikke bløde.
Kylling med bacon
Skær hvert bryst ud i ca. 4 strimler på den lange led.
Sno et stykke bacon om hvert stykke kylling.
På en varm pande steges kyllingstykkerne af, i ca. 10 minutter, til bacon er sprød. Vend kyllingen rundt på panden undervejs.