Go Back
+ servings

Kylling med bacon

Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 45 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 250-300 g kyllingfilet 2 kyllingebryster
  • 1 pakke bacon i skiver
  • ½ blomkålshoved i mindre buketter
  • ½ pose frosne bønner ca. 250 g.
  • 4 spsk olie
  • 2 tsk salt og lidt peber

Fremgangsmåde
 

Bønnefritter

  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
  • Kom bagepapir på en bageplade og læg bønnerne derpå.
  • Fordel 2 spsk olie og 1 tsk salt på bønnerne, vend det hele godt rundt og kom pladen i ovnen.
  • Vend i bønnerne 1-2 gange imens de tilberedes.
  • Bag dem i ca. 35 minutter – de skal bliver sprøde i kanten, så er der færdige.
  • Drys evt. lidt ekstra salt på, når de er taget ud af ovnen.

Bagt blomkål

  • Når der er 20 minutter tilbage af bønnefritterne skubbes de lidt til side og blomkålsbuketterne lægges på pladen. Vend 2 spsk olie, 1 tsk og lidt peber rundt i blomkålen og bag dem færdig sammen med bønnefritterne blomkålen – buketterne skal blive gyldne, gerne lidt sprøde i kanten men ikke bløde.

Kylling med bacon

  • Skær hvert bryst ud i ca. 4 strimler på den lange led.
  • Sno et stykke bacon om hvert stykke kylling.
  • På en varm pande steges kyllingstykkerne af, i ca. 10 minutter, til bacon er sprød. Vend kyllingen rundt på panden undervejs.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed