Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Marokkansk kylling
Forberedelses tid:
5
minutter
minutter
Samlet tid:
1
time
time
5
minutter
minutter
3
personer
Ingredienser
400
g
kyllingbryst
eller inderfilet
Lidt olie
2
tsk
spidskommen
1
tsk
gurkemeje
½
tsk
kanel
1
tsk
salt og peber
Olie til stegning
Fremgangsmåde
Har du hele kyllingbryster, så skær dem i mindre lange stykker.
Mariner kødet og stil den gerne til side i en halv times tid. Du kan også marinere kyllingen om morgenen og lade den stå i køleskabet til om aftenen.
Opvarm en pande, kom lidt olie på panden og steg kyllingen i ca. 5 minutter på hver side. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed