Go Back
+ servings

Blomkålsrøsti

Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 35 minutter
10 stykker

Ingredienser

  • 350 g blomkålshoved
  • 150 g gulerødder
  • 2 æg
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • 50 g revet parmesan

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)
  • Skræl gulerødderne og fjern blade fra blomkål, (blomkålet halveres)
  • Riv gulerødder og blomkål
  • Kom alle ingredienserne i en skål og bland det godt sammen
  • Måske du undrer dig, om de kan "holde sammen" men så snart røstierne bliver bagt, sætter de sig
  • Ca. 2 spsk. til hver røsti samles med en ske og hånden til flade "klatter", på en bageplade med bagepapir. ca. ½ cm i tykkelse
  • Røstierne bages i ovnen i 20 min. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed