Gæren opløses i vand og olie. Tilsæt melet og ælt det godt i 5 minutter, gerne på en røremaskine.
Til sidst røres salt i.
Kom husholdningsfilm og et klæde på skålen. Lad dejen hæve lunt i 1 time.
Imens laves fyldet.
Kom krydderurter, hvidløg og olie i en minihakker.Kør det rigtig godt så det bliver en finthakket grøn masse.Bland det med det bløde smør og peber. Riv Grana Padano fint og vend det sammen med smørbladingen.
Drys mel på bordet, kom dejen ud på og del den i 4 lige store boller.
Rul dem runde og flade med en kagerulle.Læg en stor tallerken på den udrullede dej, og skær det overskydende dej fra så du får en cirkel. Dejen lægges på et stykke bagepapir og smøres med 1/3 af smørblandingen.
Gentag med at rulle den næste bolle ud, lav en cirkel og kom ovenpå bunden.Lav i alt tre lag med dej og smør. Det sidste stykke dej lægges på som et låg. I midten af cirklen sættes en lille ring eller et glas.
Ud fra ringen skæres dejen i 4.Hver kvarte deles i 4 lige store strimler så du i alt har 16. 2 og 2 snoes de to gange rundt om sig selv og samles i enden.Klem enderne af dejen sammen så de ikke går op under bagningen. Du vil få en stjerne med 8 spidser.
Lad brødet hæve under et klæde i 30 minutter.
Tænd ovnen på 180 grader. Pensel med mælk og bag det i 25 minutter.
Lad det afkøle på en rist.