Go Back
+ servings

Lakserilette på sprødt brød

LÆkker appetizer med laksemousse på brød.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 40 minutter
16 stykker
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

Sprødt brød

  • 4 store skiver brød, tyndskåret
  • Lidt olie
  • Flagesalt

Lakserilette

  • 150 g varmrøget laks
  • 80 g græsk yoghurt eller halv cremefraiche/halv mayo
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2 spsk dild
  • 1 knsp salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk citronsaft
  • ¼ rødløg
  • ¼ æble

Fremgangsmåde
 

Sprødt brød

  • Tænd ovnen på 190 grader (varmluft).
  • Del brødskiverne i kvarte.
  • Kom brødet på en bageplade med bagepapir.
    Fordel lidt olie på stykkerne, drys med lidt salt og bag brødene sprøde. Ca. 5-7 minutter.
    Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.

Lakserilette

  • Bland alle ingredienserne sammen, (på nær laks), til dressingen i en skål.
  • Kom varmrøget laks i dressingen og bland det godt sammen.
  • Smag til om der mangler salt eller lidt ekstra citronsaft.
  • Læg brødene på et fad og fordel lakserilette på.
    Top med lidt frisk dild. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed