Go Back
Udskriv
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Biksemad med and
Lækker biksemad med rester fra andestegen og stegt grønkål til.
Forberedelses tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
30
minutter
minutter
2
portioner
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
1 dag
Ingredienser
Biksemad med and
400
g
kogte kartofler
280
g
and
1
lille
løg
Smør og olie til stegning
Stegt grønkål
50
g
grønkål
1
spsk
olie
Lidt salt og peber
Fremgangsmåde
Biksemad med and
Pil løget, halver det og skær det i skiver.
Skær de kogte kartofler i tern.
Smelt smør og olie på en varm pande.
Steg kartofler og løg i ca. 10 minutter og vend jævnligt i det.
Pluk andekødet i mindre stykker og kom det på panden til kartoflerne.
Giv det nogle minutter mere med kødet på panden til det er gennemvarmt.
Kødet skal ikke have for længe. Så bliver det for tørt.
Drys med salt og peber. Anret på to tallerkener.
Stegt grønkål
Pluk grønkålen i mindre stykker.
Fjern de midterste stængler, dem anbefaler jeg ikke at spise.
På en varm pande med olie steges kålen i 3-4 minutter.
Vend godt i det og drys med lidt salt og peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed