Go Back
+ servings

Biksemad med and

Lækker biksemad med rester fra andestegen og stegt grønkål til.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
2 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

Biksemad med and

  • 400 g kogte kartofler
  • 280 g and
  • 1 lille løg
  • Smør og olie til stegning

Stegt grønkål

  • 50 g grønkål
  • 1 spsk olie
  • Lidt salt og peber

Fremgangsmåde
 

Biksemad med and

  • Pil løget, halver det og skær det i skiver.
    Skær de kogte kartofler i tern.
  • Smelt smør og olie på en varm pande.
  • Steg kartofler og løg i ca. 10 minutter og vend jævnligt i det.
  • Pluk andekødet i mindre stykker og kom det på panden til kartoflerne.
  • Giv det nogle minutter mere med kødet på panden til det er gennemvarmt.
    Kødet skal ikke have for længe. Så bliver det for tørt.
  • Drys med salt og peber. Anret på to tallerkener.

Stegt grønkål

  • Pluk grønkålen i mindre stykker.
    Fjern de midterste stængler, dem anbefaler jeg ikke at spise.
  • På en varm pande med olie steges kålen i 3-4 minutter.
    Vend godt i det og drys med lidt salt og peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed