Tænd ovnen på 200 grader.
Væsken fra spinaten klemmes godt fra. Brug dine hænder til det.
Æggeblommer og hvider kommes i hver sin skål.
Spinaten blendes med æggeblommerne. Her kan du med fordel bruge en stavblender.
Tilsæt salt og peber.
Æggehviderne piskes luftige og stive.
Hviderne vendes i spinaten med en dejskraber.
Sørg for at gøre det forsigtigt så luften forbliver i hviderne.
Fordel massen med en dejskraber på en bageplade med bagapapir.
Kom pladen i ovnen i 12-14 minutter. Overfladen skal blive gylden.
Når bunden er bagt fjernes bagepapiret forsigtigt.
Laden bunden afkøle på en rist.
Kom bunden på et nyt stykke bagepapir og smør flødeosten ud på.
Fordel så lakseskiverne på. For at rullen bedre kan lukke, kan du lade være med at fordele laksen helt ud til den ene kant.
Rul bunden således, at du slutter rullen, hvor laksen ikke er lagt ud til kanten.
Pak rullen ind i bagepapiret.
Læg rullen på køl, gerne i en time så den kan sætte sig.
Skær den i skiver og server. Velbekomme!